Bij www.cortenstaaltuinproducten.com werkt een hecht en enthousiast team vaklieden samen om voor u de mooiste producten uit cortenstaal te fabriceren. Door onze jarenlange ervaring, flexibele instelling en gedegen vakkenis bieden wij  een ruim assortiment hoogwaardige cortenstaal tuinartikelen met standaard 5 jaar garantie. Onze afnemers zijn veelal hoveniers, overheden & horeca, maar ook als particulier bent u bij ons van harte welkom. 

In 2008 zijn we begonnen als importeur van mediterrane bomen met ons andere bedrijf 'De Olijfgaard'. Al snel daarna zijn wij gestart met de fabricage van cortenstaal plantenbakken. De markt vroeg om sterke, weerbestendige plantenbakken tegen een concurerrende prijs. In eerste instantie werden de opdrachten van onze klanten uitbesteed aan enkele staalbewerkers uit de omgeving, maar door toenemende vraag en hoge prijzen van toeleveranciers zijn we in 2010 zelfstandig begonnen als fabrikant van hoogwaardige cortenstaal tuinproducten. Al onze producten worden uit A-klasse cortenstaal vervaardigd en zijn volledig naadloos afgelast. Wij zijn inmidels een vertrouwd adres voor diverse hovenier- en bouwbedrijven, architectenbureaus, (locale) overheden, horecagelegenheden, etc. Ook als particulier bent u bij ons meer dan welkom!

In 2015 hebben wij de webshop www.cortenstaaltuinproducten geopend. In deze shop vindt u een breed aanbod cortenstaal tuinproducten tegen de laagst mogelijke prijs. Veel producten zijn binnen enkele dagen leverbaar door heel Nederland en Belgie. staat het door u gewenste artikel niet in onze webhop? In veel gevallen kunnen we maatwerk aanbieden. Vraag hiervoor een offerte aan via info@cortenstaaltuinproducten.com

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 cortenstaaltuinproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel